Megnyílt a Kaufland Szovátán

Írta:  2017. június 07., szerda 10:10

Június 2-án hivatalosan is megnyílt a Kaufland új áruháza Szovátán a Mol üzemanyagtöltő állomás mellett. Bár ideiglenesen egy 1350 négyzetméter alapterületű sátorban vásárolhatunk, ha a nyár folyamán nagy lesz a kereslet véglegesen megveti lábát az áruház Szovátán.


Pénteken délben, 12 órakor tartották a szovátai Kaufland nyitóünnepségét, ezt követően az első vásárlók egy-egy ajándékcsomagban részesültek. Láthatóan nagy érdeklődés fogadta az áruházat, ugyanis a nyitás napján rengetegen megfordultak az üzlethelyiségben. Székely Béla önkormányzati képviselő úgy gondolja, hogy van igény erre a bevásárlóközpontra Szovátán és valószínűleg nem csupán 3 hónapot marad a városban.


Hétfőtől szombatig reggel 8 órától este 21 óráig, vasárnap pedig reggel 8 órától délután 18 óráig várja vásárlóit az áruház. Komoróczy Zsolt régió igazgatót a termékkínálatról kérdezte riporterünk.


A Kaufland garantálja a frissességet és kedvező árakat, ezt minden szovátai lakos és ide látogató turista meg fogja tapasztalni – tette hozzá a régió igazgató.
Mint megtudtuk, Romániában ez az egyetlen Kaufland amelyben olyan italhűtő található, ahol szinte minden alkoholos és üdítő italt hűtve is megtalál a fogyasztó.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső