Megnyílt a Mogyorósi-tó

Írta:  2017. június 02., péntek 18:21


Sóvidéken elsőként nyílt meg a Danubius Health Spa Resort Sovata-hoz tartozó Mogyorósi-tó, amely már május 2t-től várja fürdőzni vágyóit. A strand az időjárástól függően a nyár végéig, reggel 9 órától 5 óráig üzemel. Az árak a tavalyi évhez képest változtak, a felnőttek 20 lejért, míg a gyerekek 15 lejért válthatnak jegyet.

A Szovátát híressé tevő sós tavak, rengeteg turistát vonzanak a nyári szezonban. A sós tavak és só sziklák mellett, a környezet is csábító az idelátogatók számára. A nyárral együtt járó hőségnél, mi is lehetne jobb a kellemes hőmérsékletű tavaknál? Ha a Medve-tó megnyitására még várni is kell egy hónapot, a Mogyorósi-tó már megnyitotta kapuit a fürdőzni vágyók előtt. A csendes környezetben és az erdővel körülvett, a Medve-tó déli kifolyásánál levő Mogyorósi-tó, már megfelelő víz hőmérséklettel, készen áll a nyári szezonra.

A Danubius Health Spa Resorthoz tartozó szállodákban lévő vendégeknek külön csomag is a rendelkezésükre áll, amellyel díjmentesen léphetnek be a strandra. A nyári hónapokban, augusztusig mindennap délelőtt 9 és délután 5 óra között fogadja vendégeit a Mogyorósi-tó. A napi jegyek felmutatásával, a későbbi visszajövetel is lehetséges ugyan azon a napon.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső