Péntek délben nyílik a Kaufland

Írta:  2017. június 02., péntek 18:09

Szováta újabb bevásárlóközponttal bővül. A Kaufland üzletlánc június másodikán Szovátán ideiglenesen egy sátorban nyitja meg új üzletét. A nyitóünnepségre holnap délben kerül sor. Méretét tekintve 1350 négyzetméteres lesz az új áruház.

A Kaufland új áruházát a Mol üzemanyagtöltő állomás mellett található területen építették fel alig pár hét leforgása alatt. A bevásárlóközpont a maga 1350 négyzetméteres vásárlói felületén kívül rendelkezik egy szabadtéri grillező ponttal, 92 parkolóhellyel, valamint 15 kerékpártárolóval. Hétfőtől szombatig reggel 8 órától este 21 óráig, vasárnap pedig reggel 8 órától délután 18 óráig várja vásárlóit az áruház.
„Küldetésünk, hogy közelebb kerüljünk a vásárlókhoz. A sátras áruház egy új, modern és dinamikus koncepció, amely által minőségi termékeket tudunk biztosítani elérhető áron. Azért választottuk Szovátát mert ez egy fontos turisztikai központ, első ilyen áruház a városban” – fogalmazott a bevásárlóközpont sajtóközleményében Valer Hancaș az áruház kommunikációs menedzsere.
A szovátai Kaufland termékcsaládjaiba tartoznak a zöldségek, gyümölcsök, péktermékek, alapélelmiszerek, édességek, italok és más egyéb nem élelmiszeripari termékek is.
Az üzletlánc sikerességét jelzi, hogy Európa-szerte több, mint 1300 munkapontja van, Romániában már 115 áruháza működik. A Kaufland Románia nemrég megkapta a “Best Buy Award” minősítést is, ami azt bizonyítja, hogy a forgalmazott termékek a legjobb ár-érték arányt képviselik.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső