Tanácsülést tartottak Parajdon

Írta:  2017. június 01., csütörtök 13:08


Május 29-én tartották meg Parajd Község Tanácsának rendes havi ülését az önkormányzat tanács termében. Az ülésen 6 napirendi pontot vitattak meg a jelenlévők, melyek közül a legfontosabb a szennyvíz- és ivóvízhálózat kiépítésének problémája volt.

Tegnap délután 6 órakor Bokor Sándor Parajd község polgármestere nyitotta meg a május havi tanácsülést. Ezt követően a tanács elnöke ismertette a napirendi pontokat. Az ülést követően riporterünk a polgármesterrel beszélt.

A tanácsülés legfontosabb témája a „különfélék” csoportjába tartozott, ugyanis ezen belül tárgyalták meg a tervezett szennyvíz- és ivóvízhálózat kiépítésével kapcsolatos problémákat.
Korábban már beszámoltunk arról, hogy vita alakult ki a parajdi polgármesteri hivatal és az Alsó-, illetve Felsősófalva lakói között, az új szennyvíz- és ivóvízhálózat kiépítése miatt. A településen élők ragaszkodnak ahhoz, hogy a helyi forrásokat használják ezután is, azonban ez környezetvédelmi szempontból már nem kivitelezhető.

A szennyvíz- és ivóvízhálózat elengedhetetlen az utak modernizálásához, járdák kialakításához, vagy akár egy építkezési engedély kiadásához. Ez a projekt szükséges ahhoz, hogy a település életszínvonala emelkedni tudjon – tette hozz a polgármester.

Parajd Község Tanácsa június 7-én, este 8 órától ismét ülést tart, hogy a tagok megvitassák ezt a témát és döntést hozzanak.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső