Fesztiválhangulat Székelyudvarhelyen

Írta:  2017. máj. 31., szerda 09:52

Udvarhely Napok névvel szervezte meg Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala az idei városnapokat május 26. és június 2. között. Az eddigi egy hónapos rendezvénysorozattól eltérően, ezúttal nyolc napos program várja az érdeklődőket.


Múlt héten pénteken, azaz május 26-án kezdődtek el az idei városnapok Székelyudvarhelyen. A 8 nap során esti koncertek, gasztro- és borsétány, karnevál, tematikus sátrak és gyerek programok várják a kikapcsolódni vágyókat. Az idei rendezvény különlegességéről Gálfi Árpád polgármester beszélt.

A rendezvény két fő helyszíne a városi park és a minifocipálya, de lesznek programok a város más területein is. Stábunk szombaton a parkba látogatott el, amely többek között a Caritas-városnak is helyet adott. A Gyulefehérvári Caritas tagjai és önkéntesei idén harmadszor építették fel az úgynevezett várost.

A Gyulafehérvári Caritas tagjai igyekeznek minél több önkéntest bevonni az ehhez hasonló akciókba, mert rengetek előnye van annak ha másokon segítünk. Az idei városnapokon 50 önkéntes tevékenykedik a 25 kolléga mellett. - tette hozzá Sándor István.
A városi parkban kicsitől nagyig mindenki talált kedvére valót. A civil szervezetek sátrai mellett, bor- és gasztrostandok, helyi termelők és kézművesek sátrai is helyet kaptak.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső