Kikapott Szováta Marosoroszfalutól

Írta:  2017. máj. 30., kedd 07:13

Május 27-én a Maros megyei labdarúgó bajnokság negyedik ligájában a 28. fordulót játszották a csapatok. Szováta hazai pályán fogadta az éllovas Marosoroszfalut. A 11 órától kezdődő rangadót Marosoroszfalu nyerte a magabiztos hat találatával.

Küzdelmes és gólzáporos mérkőzést láthattak azok a szurkolók, akik most hétvégén végig kísérték a szovátaiak hazai mérkőzését. A piros fekete hazai csapat méltó ellenfélnek bizonyult a bajnokságot vezető kék-fehér marosoroszfalui gárdával szemben. Az első félidőben a hazaiak kézben tartották a játékot, helyzeteket dolgoztak ki, gólt is lőttek, amit aztán a partjelző nem adott meg. A szünetben az edző nyilatkozott.

A 0-2-ről aztán a második félidőben sem tudtak fordítani a szovátaiak, olyannyira nem, hogy még négy alkalommal betalált az ellenfél. Ezzel a győzelemmel elméletileg már bajnok is lett Marosoroszfalu. A bajnokságban még két forduló vár minden csapatra. Szováta június másodikán az Atletic Marosvásárhellyel mérkőzik meg, utolsó mérkőzését meg hazai pályán játssza a szintén marosvásárhelyi M.S.E. csapata ellen június 6-án kedden. Szováta jelenleg a 15-ös tabella 6. helyén áll.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső