Utolsó csengőszó Nyárádszeredában

Írta:  2017. máj. 30., kedd 07:30

 

A múlt héten országszerte elballagtak a tizenkettedik osztályos diákok. Május 26-án, pénteken a nyárádszeredai Bocskai István Elméleti Líceum diákjai is részt vettek az utolsó osztályfőnöki órájukon és utolsó csengőszójukat hallhatták. Az ünnepség során 64 diák búcsúzott el iskolájától.


A nyárádszeredai Bocskai István Elméleti Líceum diákjai az utolsó osztályfőnöki órán vehettek részt, az utolsó csengőszót hallhatták, majd közösen a Gaudeamus éneklésével hagyták el iskolájukat. Ez nem mást, mint egy időszak végét, és egy új élet kezdetét jelenti a diákok számára.

A ballagási ünnepségen a szülők és hozzátartozók izgatottan és büszkén figyelték gyerekeik utolsó „fellépését”. A végzősök felvonultak és az időjárás tekintetében a kultúrotthonba került megtartásra az ünnepély, ahol köszöntések, beszédek hangzottak el, majd díjkiosztás zajlott.


Az ünnepélyen elsőként Fülöp László, a Bocskai István Elméleti Líceum igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, és osztotta meg gondolatait a végzős diákokkal.

Az igazgató beszédét követően a helyi tanács részéről Szentgyörgyi Ildikó szólalt fel, az Erdélyi Magyar Ifjak Országos Szövetségének alelnöke, Szűcs Péter, valamint a szülői bizottság részéről, Bodó Csilla szólt a ballagó diákokhoz.
Az ünnepség végén a diákok egy-egy léggömböt engedtek útnak, amely az ők vágyaikat, valamint szabaddá válásukat szimbolizálta.

 

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső