Tanácsülés Korondon

Írta:  2017. máj. 29., hétfő 21:23


Május 24-én tartotta a korondi önkormányzat tanácsülését, amelyen 23 napirendi pontot vitatott meg a testület. Korond község polgármestere, emellett a településen zajló folyamatban levő fejlesztésekre is kitért riporterünknek.


Korondon minden hónap, utolsó hetében zajlik az önkormányzat által tartott tanácsülés, amely során a jelenlevők több napirendi pont megvitatásán és döntése felett határoznak. A főbb napirendi pontokat Katona Mihály, Korond község polgármestere ismertette.


Emellett elhangzott a parkolóautomaták beszerelése is a településre, amelynek parkolási értékét határozta meg a testület. Egy óra, 1 lejbe, míg a napijegy 5 lejbe fog kerülni a község központjában. Az automaták beszereléséhez minden készen áll, ami azt jelenti, hogy egy, másfél hét múlva üzemképes lesz már. Továbbá a polgármester arról is beszámolt, hogy jelenleg milyen munkálatok zajlanak.

A községben a turistaszezon sem elhanyagolható, mivel számtalan kíváncsiskodó látogat el a kerámiáról híres településre. Tulajdonképpen a Pünkösdi búcsú jelzi a turistaszezon kezdetét, ami rövid idő, három hónapig tart csak – fogalmazott Katona Mihály.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső