Karbantartási munkálatok Szovátán

Írta:  2017. máj. 05., péntek 15:14

Szováta minden tavasszal megszépül, megújul. Amint azt az időjárás engedte elkezdték a tavaszi nagytakarítást, amelybe bekapcsolódtak a város lakosai is. Az önkormányzat munkatársai portalanították az utcákat. Miután a munkások befejezték az utak kézi seprését, mechanikus gépekkel kezdték tisztítani a közutakat. Jelenleg is portalanítanak, de emellett dolgoznak a Fekete Medve Szálló melletti parkoló kialakításán, és különböző karbantartási munkálatokat végeznek a város területén az önkormányzat alkalmazottai.

Tavaszi karbantartási munkálatokat végeznek Szovátán az önkormányzat munkatársai. Minderről riporterünk a város alpolgármesterével, Kiss Ferenccel beszélgetett.

Az alpolgármester elmondta, a fürdőtelepen a városi kertészet munkatársai 300 új rózsát ültettek el, a meglévők pedig a Rózsák útján, a rendőrség melletti ágyásrészeken, az iskolák udvarain kaptak helyet. Kiss Ferenc a Só útja karbantartásáról is beszélt. Az önkormányzat munkatársai jelenleg a Fekete Medve Szálló melletti parkoló kialakításán is dolgoznak.Szükség van a parkoló övezetek kialakítására Szovátán. A Fekete Medve Szálló melletti parkoló 50 gépjármű számára biztosít majd helyet.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső