Pályázati tájékoztató Székelyudvarhelyen

Írta:  2017. április 12., szerda 11:31

Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázati tájékoztatót tartott április 7-én. A tájékoztató fórum a Városháza Szent István-termében került megszervezésre, amelyen a székelyudvarhelyi civil szervezetek érdekeltjei voltak jelen.


Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Önkormányzata által, március 31-én elfogadott határozatai értelmében pályázatot hirdetett a civil szervezetek számára a 2017. évi projektek, rendezvények, tevékenységek vissza nem térítendő résztámogatására. Ezt követően, április 7-én tartották meg a pályázattal kapcsolatos tájékoztatót.

A pályázati fórumon Székelyudvarhely alpolgármestere szólalt fel és tartotta meg a tájékoztatót. Emellett a pályázattal kapcsolatos információkkal az illetékesek szolgáltak.


Fontos a civil szervezetek működése a városban. Együtt működnek az önkormányzattal, és kiegészítik a város munkáját és tevékenységét. Az alpolgármester hozzá tette, hogy ezért erős a város.
Mindamellett, hogy Székelyudvarhelynek jó gazdasága van, jó civil háttere is van, akik nagy számban, jó képességgel, elhatározottsággal és elkötelezettséggel rendelkeznek.

Az erre szánt összeg közel 2 millió lej. A pályázati lehetőség április 18-ig tart a civil szervezeteknek, míg az egyházak 21-ig tehetik le dokumentumaikat.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső