Újabb győzelem Parajdon

Írta:  2016. november 15., kedd 10:47


Vasárnap, november 14-én a Hargita megyei labdarúgó bajnokság hatodik ligájának 11. fordulójában gólzáporos mérkőzést láthattak a szurkolók, ahol a hazai együttes Bögöz csapatát fogadta. A sóvidéki fiúk magabiztos győzelmet arattak, 6-3-ra győzték le az ellenfelet.


Vasárnap újabb fordulót rendeztek a Hargita megyei labdarúgó bajnokságban. A hazai pályán aratott győzelemmel Parajd csapata a tabella hetedik helyéről felkerült az ötödik helyre, a maga 17 pontjával. Az eddigi mérkőzéseket tekintve a sóvidéki játékosok 5 mérkőzést nyertek meg, két döntetlent játszottak és négyet elvesztettek.


Annak ellenére, hogy a mérkőzés nehéz körülmények  között zajlott, havas, sáros és csúszós volt a pálya, a parajdiak nem adták fel a játékot, mindvégig keményen küzdöttek, hogy legyőzzék a bögözi együttest.


Az első félidő 2-1-el zárult Parajd javára, a második félidőben újabb négy gólt sikerült berúgni az ellenfél hálójában, viszont két alkalommal az ellenfél is betalált a mérkőzés során. Parajd csapata a következő mérkőzését idegenben, Kápolnásfaluban játsza. A tabellát tekintve, ez a csapat jelenleg a tizenkettedik helyen áll, eddig mindössze két meccset nyert meg.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső