Vereséget szenvedett a címvédő csapat

Írta:  2016. november 11., péntek 10:33

November 8-án, kedden a Gyergyószentmiklósi Progym hazai pályán fogadta a címvédő Galaci Dunărea jégkorong csapatot. Egy tapogatózó első harmadot követően, a második játékrészt  már a gyergyószentmiklósi hokisok uralták, amit aztán végül fölényesen meg is nyertek.


Idén sikerült meglepni a Galaci Dunărea játékosait a Gyergyószentmiklósi Progymnek. A piros-fehérben hokizó székelyföldi játékosok röviddel a meccs megkezdése után megszerezték az első golt, amelyet Pavel Borysenko (Pável Boriszenko) ütött az ellenfél kapujába. A mérkőzés huszadik percében 1-1 volt az állás, a Progym kapusa, Molnár Szabolcs ezt követően több korongot nem engedett be a hálóba.


A gyergyói csapat a mérkőzés második harmad nagy részét az ellenfél harmadában töltötte, majd Vaclav Novak(Václáv Novák) megszerezte az újabb vezető pontot, őt követően Alexey Alexeev(Álekszej Álekxejev) korongja talált célba, így a játék második harmadát 2-0-ás eredménnyel zárták. A meccs harmadik harmadában sorozatban érkeztek a gólok a galaci együttes hálójába. Vaclav Novak ütése háromszor talált még be, de Csergő Hunor és Benedek Roland is szerzett potot a fiúknak. Végeredményben a piros-fehérben játszó Progym 8-1-re legyőzte galaci ellenfelét.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső