Elsöprő győzelem Parajdon

Írta:  2016. október 20., csütörtök 14:49


A Hargita Megyei Labdarúgó Bajnokság hatodik ligájában játszó parajdi  csapat elsöprő győzelmet aratott hazai pályán az Hodgyai Budvár csapat fölött. A gólzáporos mérkőzés 8-2-es végeredménnyel zárult, amivel a csapat a tabella kilencedik helyére lépett fel.


Október 16-án, vasárnap a hatodik ligás parajdi csapat játszott a Hodgyai Budvárral. Az első félidőben a játék visszafogottabb volt, de nemsokára meg született az első parajdi gól. Kis idő elteltével a parajdi csapat ismét betalált az ellenfél kapujába. A Hodgyai Budvár játékosai is dolgoztak ki helyzeteteket, de nem igazán találtak rést a parajdi  hálóőr kapuján. A második félidőben sem tétlenkedtek a csapatok, kiváltképp a fekete-fehérben játszó parajdiak, akik több kidolgozott helyzettel rukkoltak elő, amelyekből többet is sikerült értékesíteni. A hazaiak nyolcszor a vendég csapat pedig csak kétszer talált be a hálóba.

A csapat ezzel a győzelemmel a tabella 9-ik helyére lépett fel. A csapat hálóőre szerint  van esély a továbbjutáshoz is. A következő fordulóra október 23-án kerül sor, ahol a parajdi labdarúgó csapatot Zetelakán látják vendégül.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső