Parádés győzelem Parajdon

Írta:  2016. szeptember 29., csütörtök 11:03


A Hargita megyei labdarúgó bajnokság hetedik ligájában Parajd vasárnap játszotta a negyedik fordulóját Homoródszentpéter csapata ellen. A nézőközönség örömére gólzáporos mérkőzést láthattak. A 7-0-ás győzelemmel a csapat a tabella második helyére lépett fel.


Noha 1-0-ás vereséggel indult a bajnokság a parajdi csapat számára, már a második fordulótól folyamatosan nyerik a mérkőzéseket. A vasárnap öt órától kezdődő hazai fordulón Homoródszentpéter csapatát fogadták. A narancs-feketében játszó szentpéteriek igyekeztek felvenni a párharcot a sóvidéki csapattal, de hamar megszületett az első találat aztán a második. A 2-0-ás félidőt követően a homoródszentpéterieknek nem kedveztek az égiek, ugyanis még ötször betaláltak a parajdiak. Párat ezek közül operatörünk is lekapott.


A 7-0-ás megérdemelt győzelem végén a parajdi csapat középhátvédét kérdeztük.


A hátvéd hozzá tette, már nagyon várták, hogy hazai pályán azaz Parajdon játsszák az itthoni mérkőzéseket és ne Alsósófalván. Hiányzott a közönség biztatása az egész csapat számára – mesélte Béla. Ezzel a győzelemmel a parajdi csapat a 13-as tabella második helyére lépett fel Siménfalva mögött.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső