Íjászverseny lesz Alsósófalván

Írta:  2016. szeptember 29., csütörtök 11:01


Október 1-én íjászversenyt szervez a Szirtisas Íjász Egyesület Alsósófalván. A szervezők a The Field Challenger nevű versenynek egy teljesen új, kihívásokkal teli terepet választottak. Az izgalmak mellett gyönyörű környezet és gulyás is várja majd a résztvevőket.


Szombaton, reggel 8-kor beíratkozással indul a nap, ezt követi egy fél órás bemelegítés, majd 9 órakor kezdetét veszi a verseny. A helyszín különlegessége, hogy három típusú íjász terepet ötvöz magában, ami nagy kihívást jelent a résztvevők számára. A versenyzők megmérettethetik magukat az erdő között, a mezőn illetve a mezőgazdasági területeken is. A versennyel kapcsolatos fontos tudnivalókról Lukács Zoltán, szervezőt kérdeztük.

Mint megtudtuk, a résztvevők felnőtt és junior kategóriában indulhatnak. A verseny körszerűen zajlik majd, a csapatok egymást fogják váltani. 2D-s és körös célpontok lesznek felállítva, összesen 17. Lukács Zoltán elmondása szerint, a Szirtisas Íjász Egyesület még nagyon újszerű a környéken, maga az íjászat mint sportág sem igazan ismert. Az egyesület célja az, hogy megkedveltessék az emberekkel az íjászatot, mivel  jó kikpacsolódás és nagyon egészséges.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső