Első kibédi győzelem

Írta:  2016. szeptember 22., csütörtök 10:49


A Maros megyei labdarúgó bajnokság hatodik ligájában szeptember 18-án játszották a harmadik fordulót. A Kibédi Akarat Sport Egyesület Székelysárd csapatát fogadta, akiket 2-1-re sikerült legyőzni hazai pályán.

A zöld fehérben játszó kibédiek vasárnap a falusi bajnokság harmadik fordulójára várták a sárga feketében játszó Székelysárd csapatát. Az edzések nélkül játszó csapatnál nagyon nehéz összeszokni és bírni az iramot, viszont a két vereség utáni harmadik meccsre összeszedte magát Kibéd és vezette a játék menetét az első játékrészben, még akkor is, ha egyszer betalált az ellenfél csapata. A második játékrészben viszont gyorsan kiegyenlített a Kibédi Akarat, majd egy újabb helyzet elé került a csapat, amit ismét értékesített így beállítva a 2-1-es végeredményt. A játék végén az önkormányzat alkalmazottja értékelte a mérkőzést.


Kibéd három fordulót követően a tíz csapatos bajnokságban jelenleg a nyolcadik helyen áll a maga három pontjával. A tabellát Csíkfalva csapata vezeti 7 ponttal. Szeptember 25-én vasárnap Egrestőre utazik a kibédi csapat, majd az ötödik fordulót október második ismét hazai pályán játssza az éllovas csíkfalvi csapat ellen.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső