Medve-tó Kupa

Írta:  2016. máj. 31., kedd 11:25

Tegnap, május 29-én a szovátai Medve-tó SK sakk szakosztálya egynapos sakkversenyt szervezett a Medve-tó születésnapi rendezvénysorzata keretében. A hét fordulós svájci rendszerű versenyen 90 játékos ült asztalhoz.


A Medve-tó Kupának több éves hagyománya van városunkban. Évről évre egyre népszerűbb a verseny a sakkbarátok körében, melyen nem csak a környékbeli települések sakkozói vesznek részt. Idén a helyi sakkozók mellett érkeztek versenyzők Marosvásárhelyről, Kézdivásárhelyről, Székelyudvarhelyről, Korondról, Farkaslakáról, Gyergyószentmiklósról és Gyergyószárhegyről.

A hétfordulós lebonyolításban rendezett versenyen a győzelmet a marosvásárhelyi Barátosi Dániel nemzetközi mester szerezte meg, második helyen a szintén marosvásárhelyi Băză Daniel végzett, a dobogó harmadik fokára pedig a gyergyói Nagy István lépett. A fiatalok körében a korondi Sándor Tamás vitte haza az első helyért járó díjat, Toth Botond Artur lett a második, aki Székelyudvarhelyről érkezett, harmadik helyen a szovátai Sófalvi Róbert végzett. A legjobb női versenyzőnek járó díjat a székelyudvarhelyi Rendi Éva kapta.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső