Megtört a sikersorozat

Írta:  2016. április 21., csütörtök 11:17

A Medve-tó Mobila Szováta negyedik ligás labdarúgócsapat szombaton a Maros megyei focibajnokság 26. fordulójában a tavaszi idényben először kapott ki hazai pályán Erdőszentgyörgytől. A 2-0-ás vereséggel városunk csapata a tabella hatodik helyen áll.

A bajnokságban derbinek számító mérkőzésre mindkét csapat készült.  Az őszi fordulóban Szováta idegenben 2-0-ra legyőzte Erdőszentgyörgy csapatát, de korán sem gondolta volna, hogy a visszavágón ugyanannyit kap majd. A szovátaiak csapat- összeállításából négy kezdőjátékos is hiányzott, ami meglátszott a  játékban,  főként  a támadósoréban. Mindkét csapatnak több helyzete is volt, de Erdőszentgyörgy már az első félidőben egy gyors ellentámadással megszerezte a vezetést.  A második játékrészben ismét helyzetek sorát hagyta ki a szovátai gárda, és ismét egy ellentámadás végén az erdőszentgyörgyiek beállították a mérkőzés 2-0-ás végeredményét. A játék végén a szovátaiak edzőjét kérdeztük.


Ezzel a győzelemmel Erdőszentgyörgy öt ponttal áll az ötödik helyen Szováta előtt. A tabellát még mindig Marosludas csapata vezeti 61 ponttal. Szovátának most két nagyon nehéz mérkőzése következik, amelyeket idegenben kell játszania Marosludas és a Marosvásárhelyi A.S.A csapatai ellen. Újabb hazai mérkőzése majd csak május hetedikén lesz Szovátának.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső