Coca-Cola Kupa Szovátán

Írta:  2016. március 26., szombat 14:32

A Szovátai Domokos Kázmér Szakközépiskola új sportterme adott otthon a 2016-os Coca-Cola Kupa helyi szakaszának. A középiskolák számára megszervezett sportesemény helyi szakaszán Nyárádszereda, Erdőszentgyörgy és Szováta mérte össze tudását. A megyei döntőre is városunkban kerül majd sor – tudtuk meg a szervezőktől.

Idén is kitett magáért a Coca-Cola romániai leányvállalata, ugyanis a 2016-os Coca-Cola Kupa győztese belépőt nyer a Románia – Svájc Európa Bajnoki labdarúgó mérkőzésére. Szováta biztosítja a helyszínt a rendezvény helyi és megyei szakaszára is. A kupamérkőzések március 14-én kezdődtek. A helyi szakaszt tegnap játszották le a rivális csapatok. Az első mérkőzést Erdőszentgyörgy – Nyárádszeredával játszotta. A torna során a szervezőt kérdeztük a szovátai fiúk esélyeiről és a verseny további szakaszairól.

 

Az erdőszentgyörgyi és nyárádszeredai mérkőzés alatt egy szovátai játékost kaptunk mikrofonvégre, az ellenfelekről és az esélyekről kíváncsiskodtunk.

 

Az erdőszentgyörgyi és nyárádszeredai mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult. A második játékban Szováta 5-2-re verte meg Erdőszentgyörgy csapatát. Az utolsó összecsapást is fölényes győzelemmel zárta városunk csapata Nyárádszereda ellen. A 3-0-ás második meccs végeredménye eljuttatta a szovátai fiúkat a megyei szakaszra, mely jövő héten kerül megszervezésre.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső