2016-os célok és tervek Parajdon

Írta:  2016. február 18., csütörtök 10:15

A tavalyi év buktatói után, hálás költségvetésből gazdálkodhat idén Parajd község. Bár a település sok szempontból élmezőnyben jár , fejlesztésre és javításra mindig szükség van. A 2016-os tervekről a polgármestertől kaptunk információkat.


A 2016-os költségvetés tekintetében Parajd község talán az eddigi  legnagyobb kiutalt összegből,  15 millió lejből gazdálkodhat idén. A település vezetése konkrét, reális terveket dolgozott ki, hogy a nagy potenciállal bíró községet ebben az évben továbbfejlesszék, hisz ebből az összegből 7 milliót beruházásokra szánnak. Bokor Sándor polgármester az ez évi tervekről beszélt stábunknak.


Idén Alsó- és Felsősófalva fejlesztésére kerül a hangsúly, nyilatkozta a polgármester. Az ivóvíz- és szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése mellett egyéb célkitűzések is érintik a Parajdhoz tartozó két falut életét.


Nem csupán a beruházásokra és fejlesztésekre összpontosítanak Parajdon, hisz a település zökkenőmentes mindennapjainak működéséhez nem kevés pénzre van szükség.

Parajd község vezetésének feltett célja az életszínvonal és életminőség javítása. Ez úgy a helybelieket, mint az idelátogató turistákat egyaránt érinti. Az anyagi források adottak, elképzelés is akad bőven, csupán erő, energia és optimizmus kell a kivitelezéshez.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső