Hetedik Educatio Kupa

Írta:  2016. február 17., szerda 09:51

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Országos Elnöksége és a Domokos Kázmér Technológiai Líceum közös szervezésében ismét Szovátán szervezik meg az Educatio Kupát február 20. és 21. között. A hetedik teremfoci bajnokságra Erdély szerte 16 csapat jelentkezett.


Minden évben megszervezik az országos tanárkupát, amelyre Erdély szerte várják a pedagógusokból álló csapatokat. A kupa elnyerésére az eddigi évek tapasztalata alapján leginkább a székelyudvarhelyi sport iskola, a marosvásárhelyi sport iskola vagy a házigazdák csapata esélyes. Idén 16 csapat érkezik városunkban, tudtuk meg a szervezőtől, aki azt is elárulta, hogy miért Szováta ad otthont évek óta az események.


A tanár kupa hivatalos megnyitója február 20-án reggel kilenc órától kezdődik. A mérkőzések párhuzamosan a Domokos Kázmér Technológiai Líceum két sport termében fognak zajlani, ahol a csapatok kétszer 15 perces félidőkben mérik össze tudásukat. A bajnokságban kizárólag csak pedagógusok léphetnek pályára. A tornára a belépés díjtalan.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső