Jótékonysági esten vettek részt

Írta:  2014. március 04., kedd 11:26

Budapesten kirándult a szovátai Szent József Gyermekotthon néhány lakója. A gyerekek egy jótékonysági esten vettek részt, az ott befolyt adományt az otthon javára ajánlották fel a szervezők.


A budapesti Magyarság Házában zajló jótékonysági est célja az volt, hogy az Óbudai Népzene Iskola növendékeivel együtt közös hangversenyt adjanak. A szovátai gyerekek népdalokkal és népzenével készültek az eseményre, amelyen mindannyian székelyruhában jelentek meg. Stábunk a kirándulást követően kereste fel a Szent József Ház lakóit, hogy beszámoljanak élményeikről.A gyerekeket családok fogadták be otthonaikba a kirándulás ideje alatt. A péntek esti előadást egy budapesti városnézés előzte meg, a fogadó szülők hajókázást szerveztek vendégeik számára, ezt követően az országházát is meglátogatta a kis csoport.
A gyerekeknek egy élmény volt a kirándulás. Sokat tanulhattak a rövid idő alatt, ismerkedhettek viszont sokszor időszűkében voltak, így nem adódott lehetőség mindent körüljárni és kipróbálni.
A jótékonysági esten befolyt összegből kirándulni fognak a gyerekek. Emellett szeretnék más településeken is fellépni a begyakorolt előadással.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső