Újabb győzelem

Írta:  2015. november 04., szerda 13:03

A Medve-tó Mobila Szováta negyedik ligás labdarúgó csapata 13 mérkőzés után még mindig veretlen. Szombaton városunk csapata hazai pályán fogadta Náznánfalvát, aki pont nélkül tért haza a 3-1-es vereség után.


Hétről-hétre egyre nagyobb a nyomás a szovátai focistákon, ugyanis már 13 fordulón keresztül veretlen a csapat. Szombaton a sárga- kékben játszó náznánfalviakat fogadták városunk focistái. A mérkőzés első felében kiegyenlített játékot láthattak a szurkolók, viszont az első félidő második részében átvették az irányítást a hazaiak. Egy védelmi hiba miatt kiegyenlített az ellenfél, de ezek után is felállt a csapat és gyorsan újra megszerezte a vezetést. A mérkőzés 3-1-es győzelemmel zárult a szovátaiak számára. A veretlenséget megőrizte a csapat, viszont az edző nem volt elégedett a játékkal.

A szombati győzelemmel a csapat a 18-as tabella második helyére lépett fel megelőzve ezzel Marosoroszfalut egy ponttal. A bajnokságot vezető Marosludas csapatának 37 pontja van, városunk 33 ponttal áll a második helyen. November hetedikén Nagysármással játszik idegenben a Medve-tó csapata és november 14-én pedig Mezőméhessel ismét hazai pályán.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső