Körmös Tábor Szovátán

Írta:  2015. július 20., hétfő 11:37

Körmös tábort szerveztek ezen a héten Szovátán, az Iszujka Panzióban. A romániai nail.ro manikűrös webáruház a Pearl vállalat közreműködésével második alkalommal szervezte meg Szovátán a Körmös tábort. Ez alkalommal Magyarországról, Csíkszeredából, Kolozsvárról és Szovátáról is jelentkeztek manikűrösök az egyhetes táborba.

20 résztvevője van a holnapig tartó Körmös tábornak. A táborba a profiktól az egészen kezdőkig mindenféle manikűrös jelen van, a Kárpát-medence szinte minden területéről. A táborról az egyik oktatót kérdeztük, aki a 2013-as év világbajnok műkörömdíszítője is egyben.


Nagyon intenzív tábor ez a résztvevők számára, ugyanis napközben csak az étkezési szünetek alatt álltak fel asztaluktól. Egy szovátai résztvevőt is megkérdeztünk a táborban eddig szerzett tapasztalatairól.

A szervezőtől azt is megtudtuk, hogy akadtak olyan résztvevők is, akik az egésznapos foglalkozás után késő estig még a szalonban maradtak gyakorolni. A tábor szombaton zárul, amikor okleveleket is kapnak majd a manikűrösök.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső