Pályázatértékelő a Leader-nél

Írta:  2015. máj. 18., hétfő 16:53

Pályázatértékelőt tartott tegnap délután a Sóvidék-Hegyalja Leader Egyesület. Az eseménynek a Sebelin étterem adott otthont. Az értékelőn jelen volt a község elöljárója is.

A 2007-2013-as pályázati időszakról tartott beszámolót a Sóvidék-Hegyalja Leader Egyesület. A bemutatót megelőzően Bokor Sándor, a község elöljárója köszöntötte az egybegyűlteket, és kifejezte elismerését a munkacsoportnak. A polgármestert követően Simófi Erika munkaszervezeti vezető tartott tájékoztatót a lezárt pályázati időszakról, ismertetve a sikeresen elbírált pályázatokat, néhányhoz látványképeket is társítva.

A vidékfejlesztést támogató egyesület 7 községben tevékenykedik. A pályázatoknak és pályázóknak köszönhetően nemsokára új munkahelyek jönnek létre az érintett településeken.

A munkaszervezeti vezető elmondta, a 2014-2020-as pályázati időszakra is bizakodóan tekintenek. Az akciócsoport jelenleg azzal dolgozik, hogy a következő időszakra stratégiát állítson elő. A következő pályázati ciklus intézkedéseit még nem tudta pontosítani a csoport vezetője. Elmondta, valószínűleg az elmúlt időszak intézkedései is maradnak, több-kevesebb módosítással.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső