Javában zajlik a XVIII Diáknapok

Írta:  2015. máj. 11., hétfő 13:00

A Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség által szervezett XVIII. Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál második napjára látogatott el stábunk, amely a fiatalok által igen közkedvelt rendezvény. Szovátát idén is többen képviselik, többek között az InTeam csapat.

Május hetedikén vette kezdetét a 18. Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál, amelynek legfőbb helyszíne a Maros-parton elhelyezkedő marosszentgyörgyi gokart pálya. A szervezők idén is színes programkínálattal készültek az egyetemi év legnagyobb eseményére. A diáknapok megrendezéséről a főszervezővel beszéltünk.

Idén 39 csapat jelentkezett a többnapos megmérettetésére, van aki nyerni akar, mások csak kikapcsolódni szeretnének a rendezvény ideje alatt. Stábunk azt a csapatot kereste fel, amelyikben a legtöbb szovátai vesz részt, vagyis az InTeam csapatát.

A második napon a hangsúly a sportrendezvényeken volt, amelynek helyszínéül a Weekend telepi strand sportpályái szolgáltak. A hangulat fergeteges volt, az egyetemisták kicsit sem lepődtek meg kameránk jelenlététől.

A számos szovátai taggal rendelkező InTeam csapat sajátos módon fejezte ki háláját fejezte ki stábunknak azért, hogy felkerestük a diáknapokon őket.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső