Hulladékgyűjtés Parajdon

Írta:  2015. április 24., péntek 10:45

„A hulladék helye nem körülöttünk van! Szabaduljon meg tőle!” - ezzel a mottóval szervezik meg Parajd községben is az elektronikaihulladék-gyűjtést április 26-án, szombaton. A hulladákgyűjtés Parajd Község Polgármesteri Hivatalának, a RoREC Egyesület, valamint az RDE HARGHITA közös szervezésében valósul meg.


Szombaton 10 és 18 óra között megszabadulhat Parajd község lakossága a régi vagy meghibásodott elektromos eszközeitől. A hulladékot Parajdon és Felsősófalván a kultúrháznál, Alsósófalván a központban lehet leadni. Nagyobb mennyiségű hulladék esetén a RoRec munkatársai házhoz mennek, és elszállítják azt, az egyesület munkatársait a 0800 444 800-as telefonszámon lehet értesíteni.

Minden leadott nagyobb készülék – például hűtőszekrény, fagyasztóláda, mosó- és mosogatógép – leadása után ajándékutalványban részesül a leadó. Kisebb készülékek leadása esetén pedig sorsjegyet kapnak a lakosok, melyet a gyűjtési akció végén, este fél 7-kor sorsolnak ki. Két kávéfőző, 2 fúrógép és 2 vízmérték szett is sorsolásra kerül.

Hasonló akciót szerveznek Korond községben is április 28-án, kedden. A korondi lakosok is 10 és 18 óra között adhatják le az elektronikai hulladékot a régi kultúrotthon udvarán. Korondon 2 sarokcsiszolót és 2 botmixert sorsolnak ki az akció végén.

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső