Pályázati lehetőségek

Írta:  2013. november 01., péntek 10:41
A Sóvidék-Hegyalja Helyi Akciócsoport Egyesület öt új intézkedést hirdetett meg október 31-ével kezdődően. A pályázók számára több mint egymillió euró, vissza nem térítendő összeget tudnak biztosítani.
A Sóvidék-Hegyalja Helyi Akciócsoport Egyesület túl van már egy sikeres vidékfejlesztési stratégiamódosításon, ennek eredményeképpen a 2013-as év második pályázati kiírásának keretében 5 intézkedést hirdettek meg. 
Az egyesület ezek mellett vállalkozások fejlesztését célzó intézkedéssel is szolgál a pályázóknak, valamint rendelkezésre áll az „Alapvető szolgáltatások a gazdaság és a vidéki lakosság számára” megnevezésű intézkedés is, melynél a vissza nem térítendő alap 353 ezer 146 euró.Az egyesület technikai felelőse a 421-es intézkedésről is beszámolt stábunknak. Erre helyi akciócsoportok pályázhatnak, valamint olyan szervezetek is, amelyek a Leader mintájára működnek. Ez esetben a rendelkezésre álló vissza nem térítendő összeg 65 ezer euró, a kiírás is 100%-os támogatottságú. A pályázatokat november 29-ig lehet benyújtani az egyesület székhelyére, azaz Parajdon a 141/1-es szám alá. Bővebb információt az új intézkedésekről a cég székhelyén, 8 és 17 óra között szolgáltatnak az egyesület munkatársai, de a www.sovidek-hegyalja.ro oldalon is találnak hasznos információkat az érdeklődők. 

Média

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kereső