menu Főoldal

Bereczki Domokos


A fotózás és videózás világába gyerekkoromban szerettem bele. Már akkor, amikor családi kirándulásokon a kezemben kellett lennie a fényképezőgépnek. Az első komolyabb DSLR fényképezőm megvásárlásával 2016-ban egyenes út vezetett a képalkotás felé, és azóta sem találtam okot a megállásra. A fotózás és videózás a hobbim és a szenvedélyem, ami mindennapjaim része. Középiskolás éveim alatt szenvedélyem gyakorlatba ültetésére a Sóvidék TV-nél találtam lehetőséget, ahol első lépéseimet tehettem a média világában. A TV környezete és a munka izgalma lenyűgözött, és azóta sem hagytam el ezt a területet.

Az emberi kapcsolatok kialakítása és a változatosság, illetve a kreativitás mindig is fontos volt számomra. Munkám során lehetőségem van mindhármat kiélvezni. Diákéveim során a diáktanácsban szereztem vezetői tapasztalatokat, amelyek segítenek hatékony kommunikációban és eredményes együttműködésben az emberekkel. A TV stúdiójában olyan műsorokat készítek, mint a „Kisokos,” egy mindennapi adás, és a „Gyerekpercek,” hetente megjelenő műsor. Ezen műsorokon keresztül a világ érdekességeivel célzunk minden korosztályt. Számomra a média területe egy olyan világ, ahol a kreativitás és az emberi kapcsolatok találkoznak, és nagyon hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a dinamikus és izgalmas világnak.

Köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy megismerj engem és a munkámat a TV-nél. Bízom benne, hogy továbbra is élvezni fogod a műsorainkat!