menu Főoldal

Életstílus


Az Életstílus című fiatalos és dinamikus magazinműsorban az élet fontos alkotóelemei kapják a főszerepet: szót ejtünk családról, karrierről, egészségről, szépségápolásról, sportról, de persze az aktuális trendekről is. Hétről hétre naprakész információkkal, egyszerű, könnyen használható ötletekkel és szakértő vendégekkel várunk mindenkit a képernyők elé. A műsor nem csupán aktuális témákkal kapcsolatosan tájékoztat, hanem szórakoztat is egyben, tartalmas kikapcsolódást biztosítva.

A műsor, szerkezetét tekintve egy beköszönővel indul, majd egy rövid felvezető következik, amely nagy vonalakban összefoglalja az adott témát, felkelti a néző érdeklődését. Ezt narrációk követik, amelyek általános információkkal szolgálnak, elősegítve a megértést. A törzsszöveget interjúk, tevékenység részletek szakítják meg, hogy minél látványosabban mutassuk be az elhangzottakat. Rendszerint egy konklúzióval, majd kiköszönővel zárul egy-egy rész, melyben összefoglaljuk a legfontosabb információkat, tanulságot vonunk le. A műsor időtartama leginkább az aktuális témától függ, általában 25-30 perc között van.

Az Életstílus a Sóvidék Regionális Televízió keddi műsorkínálatában szerepel. Az új részeket kedden délután láthatnak, szerdán és vasárnap délelőtt rendszerint újra megnézhetik az érdeklődők.