menu Főoldal

Médiaajánlat


A Sóvidék Regionális Televízió jelen pillanatban teljes lefedettséggel bír több régióban: Sóvidéken, Küküllőmentén, Mezőségen, gyergyói medencében, a csíki medencében és több  Udvarhelyszék környéki településen.

Így legalább 150.000 embert érünk el otthonaikban. Térségünkben a magyar nyelvű helyi vagy regionális csatornák között a legnézettebbek közé tartozunk, elsősorban mert helyi vonatkozásúak a műsoraink, egy olyan szegmenst fedünk le, aminek nincs közvetlen konkurenciája. Emellett aktualitása is van minden egyes műsorunknak.

A híradó, illetve a tematikus magazinműsorok előtt és után képújság juttat el információkat a nézőkhöz. Ez statikus vagy dinamikus reklámokat és helyi, regionális jellegű közérdekű információkat tartalmaz.

Minden nap friss híradóval jelentkezünk, itt biztosítani tudunk reklámfelületet, illetve hírként tálalt reklámot is el tudunk helyezni.

Vannak olyan műsoraink amik magazinos tálalásban fiatalos és az aktuális trendeknek megfelelő témákat boncolgatnak bővebben, itt is tudunk reklámelhelyezést biztosítani Önöknek, ez több időt és nagyobb stábot vesz igénybe, de lehet, hogy hatásosabb.

Emellett lehetőség van reklámfilm bejátszására is. Reklámblokk van a Híradó előtt és után, naponta háromszor a képújságban és a műsoraink között is, ez akár napi 9 bejátszást is jelenthet. Amennyiben nincs elkészített reklámklipp, ennek a legyártását is vállaljuk, a forgatókönyvírás, a rendezés és a filmezés-vágás egyeztetés alapján történik.

Emellett működtetünk egy rendkívül sikeres Facebook profilt is, közel 30.000-es követőtáborral. A megosztásokkal együtt a posztjaink minimum 15000 embert érnek el, organikus eléréssel, vagyis anélkül, hogy fizetett hirdetésként jelennének meg. Vannak olyan posztjaink is, amelyek ezres nagyságrendű megosztás eredményeképp organikusan több mint 1.000.000 embert értek el.

Képújság reklám:

A képújság-hirdetések tartalmát szerződés esetén bármikor lehet változtatni, ha szükséges meg is szerkesztjük. A képújságban egy oldal naponta minimum 30 bejátszást ér el, de esetenként illetve igyény szerint ez lehet több is.

Árak:

 – 1 napra a képújság-hirdetés ára: 15 lej

– kiegészítő oldal ára (második oldal): 15 lej

– 1 hónapra a képújság-hirdetés ára: 350 lej

– kiegészítő oldal ára (második oldal): 250 lej

– 3 hónapos szerződés esetén a képújság-hirdetés ára: 300 lej/hó

– kiegészítő oldal ára (második oldal): 200 lej/hó

– 6 hónapos szerződés esetén a képújság-hirdetés ára: 250 lej/hó

– kiegészítő oldal ára (második oldal): 150 lej/hó

– 12 hónapos szerződés esetén a képújság-hirdetés ára: 200 lej/hó

– kiegészítő oldal ára (második oldal): 150 lej/hó

Egyéb szolgáltatásaink:

  1. Reklámfilm

– elkészítés, egyeztetés alapján kerül kivitelezésre

– bejátszás főműsoridőben, hosszú időtartamú szerződés esetén kedvezőbb árat tudunk biztosítani

  1. Tematikus műsorban való szereplés: ajánlunk komplett reklámfilm-forgatást és vágást, az így elkészült műsort bejátsszuk a csatornán, a műsor a reklámozott termék vagy szolgáltatás köré épül, anélkül, hogy a konkrét helyszínt, a szolgáltatások árát és a cég nevét megjelölnénk benne.
  2. Reklámjellegű műsorban való szereplés: egy kb. 10 perces műsorban bemutatjuk a cég tevékenységét, itt lehetőség van arra, hogy megjelenjen a cég neve, logója, az árak, a helyszín, stb.
  3. Reklámelhelyezés a Híradóban: tartalmaz egy előzetes hírt, egy beszámolót és felkerül a Facebook oldalunkra is
  4. Híradó végén – támogatóként – maximum 30 másodperces reklámfilm bejátszása: minimális támogatási periódus: 6 hónap. 

Egyedi kéréseknek is meg tudunk felelni. Hosszútávú megállapodás esetén, vagy ha több típusú reklámszolgáltatást is igénybe szeretnének venni, akkor természetesen csoportkedvezményeket is biztosítunk.