menu Főoldal

Médiaajánlat


A Sóvidék Regionális Televízió lefedettséggel bír Erdély jelentősebb magyar lakossággal rendelkező régióiban: Maros, Hargita, Kovászna, Kolozs, Szilágy, Brassó, Beszterce, Szeben és Fehér megyében.

Így legalább 250.000 embert érünk el otthonaikban. Térségünkben a magyar nyelvű helyi vagy regionális csatornák között a legnézettebbek közé tartozunk, elsősorban mert helyi vonatkozásúak a műsoraink, egy olyan szegmenst fedünk le, aminek nincs közvetlen konkurenciája. Emellett aktualitása is van minden egyes műsorunknak.

A híradó, illetve a tematikus magazinműsorok előtt és után képújság juttat el információkat a nézőkhöz. Ez statikus vagy dinamikus reklámokat és erdélyi vonatkozású, regionális jellegű közérdekű információkat tartalmaz.

Minden hétköznap friss híradóval jelentkezünk, itt biztosítani tudunk rejtett reklámfelületet, illetve hírként tálalt reklámot is el tudunk helyezni.

Műsoraink magazinos tálalásban fiatalos és az aktuális trendeknek megfelelő témákat boncolgatnak bővebben, itt is tudunk rejtett reklámot elhelyezni, ez több időt és nagyobb stábmunkát vesz igénybe, de hatásos kiegészítője lehet bármilyen reklámkampánynak.

Emellett természetesen reklámfilmek bejátszására is van kijelölt idősáv. Reklámblokk van a Híradó előtt és után, naponta háromszor a képújságban és a műsoraink között is, ez akár napi 9 bejátszást is jelenthet. Amennyiben nincs az ügyfélnek elkészített reklámfilmje, ennek a legyártását is vállaljuk, a forgatókönyvírás, a rendezés és a filmezés-vágás egyeztetés alapján történik.

Működtetünk egy rendkívül sikeres Facebook profilt is több mint 32.000-es követőtáborral. A megosztásokkal együtt a posztjaink minimum 15000 embert érnek el, organikus eléréssel, vagyis anélkül, hogy fizetett hirdetésként jelenne meg. Vannak olyan posztjaink is, amelyek többezres nagyságrendű megosztás eredményeképp több mint 1.000.000 embert értek el.

Képújság reklám

A képújságban egy oldalra naponta minimum 30 bejátszást garantálunk, de esetenként, illetve igény szerint ez lehet több is. A képújság-hirdetések tartalmát a szerződés futamideje alatt bármikor lehet változtatni, ha szükséges meg is szerkesztjük.

Reklámfilm

A reklámfilmek minimum bejátszási frekvenciája napi 4 bejátszás, de esetenként, illetve igény szerint ez lehet több is. A klippeket a szerződés futamideje alatt bármikor igény szerint cserélheti, vagy kombinálhatja is az ügyfél, maximum egyszer hetente. A reklámblokkok a nézettségi mutatók szerinti legjobb periódusra vannak időzítve, a híradó utáni kiegészítő blokkba, este 18:20 illetve 20:20 a közvetítés időpontja prime time-ban, illetve a másnap délelőtt 11:20-kor, az ismétlésben. Emellett elhelyezésre kerül egy valamilyen tematikus magazinműsor utáni reklámblokkba is, ez a periódus valamikor 17 és 23 óra között lehet, megegyezés szerint. Naponta összesen 12 reklámblokk kerül bejátszásra. Ebből 8 prime time (az esti órák, amikor a legnagyobb a nézettség), a többi délelőtti időpont.

Hosszabb időtartamú kampány esetén árkedvezményt tudunk biztosítani. Ha az ügyfél igényli, akkor a reklámvideó forgatását, illetve digitális vágását is vállaljuk, ennek a költségeit az ügyfél fizeti, egyeztetés és árajánlat alapján.

Tematikus műsorban való szereplés

Tartalmaz egy komplex forgatást és vágást, egyeztetés után elkészítünk egy forgatókönyvet, ami majd biztosítja a megfelelő termékmegjelenítést a műsorban. A tematikus műsor a reklámozott termék vagy szolgáltatás köré épül, anélkül, hogy a konkrét helyszínt, a szolgáltatások árát és a cég nevét megjelölnénk benne. Ez kitűnő megoldás arra, hogy más reklámformával kombinálva megerősítse az illető termékbe vagy szolgáltatásba vetett fogyasztói bizalmat, mert sokkal több információt tudunk átadni a nézőnek a termékről, anélkül, hogy ezt reklámnak érezné.

Reklám a Híradóban

Hírként tálalt információ, ami reklámértékkel bír, ez lehet egy beszámoló vagy egy eseményajánló, vagy bármi más, amire ki lehet találni valamilyen hírértékű információhátteret. A hír felkerül a Facebook oldalunkra is, ahonnan tetszőlegesen megoszthatja, illetve promoválhatja az ügyfél. Igény esetén megkaphatja a hír videóanyagát, amit saját honlapjára vagy Facebook profiljára feltölthet.

Műsortámogatás

Lehetőség van arra, hogy a híradó vagy bármelyik magazinműsor támogatója legyen egy cég vagy egy termék, ez esetben a híradó vagy a műsor végére ragasztott maximum 20 másodperces reklámfilmben pár vágókép kíséretében elhangzik a cég, termék neve, mint támogató. Ez minimálisan havi 60 megjelenést biztosít a híradó után, ez a legnagyobb nézettségű műsor. A magazinműsorok támogatói számára ez a reklámforma minimálisan havi 16 megjelenést biztosít.

Minden esetben a minimális támogatási periódus: 3 hónap.