menu Főoldal
Hírek

Táncolj velünk online

Laura Siklódi | 2020-05-04

A Táncolj Velünk Most csapata igyekszik a legjobbat kihozni a járvány helyzetből, a tanügyhöz hasonlóan ők is elkezdték online tevékenységüket. A közösségi oldalon létrehozott zárt csoportjaikban tánc, ének és próza gyakorló anyagokat tesznek közzé rendszeresen.

Néhány lelkes fiatal táncoktató arra vállalkozott, hogy egy teljeskörű, a népművészet szélesebb ágazatát felölelő tevékenységet indít útjára Marosvásárhelyen. A Táncolj Velünk Most mozgalom alapját természetesen jelenleg is a tánc, a zene nyújtja. A csapat tagjai hiszik, hogy az értékeinket nem csak kell, de érdemes is elsajátítani, hiszen identitástudatunk is csak ezáltal lehet teljes.

A koronavírus járvány sajnos a Táncolj Velünk Most csapatának tevékenységére is hatással van, számos esemény és fellépés marad el a kialakult helyzet miatt.

A járvány megfékezése érdekében hozott óvintézkedések miatt jelenleg az oktatást is kizárólag online folytathatják.

Aki magánszemélyként szeretne hozzájárulni a csapat tánc – ének – és próza oktatói tevékenységéhez, megteheti adomány formájában, aki pedig cégvezetőként szeretné támogatni kezdeményezésüket, megteheti a jövedelmi adójának a 20%-val, illetve forgalmának az 5 ezrelékével. Ez ügyben a képernyőn látható telefonszámon Varró Hubát lehet keresni.

 

Írta: Laura Siklódi