menu Főoldal
Hírek

Összefogtak, hogy tiszta legyen

Laura Siklódi | 2020-05-18
Összefogtak, hogy tiszta legyen

A szovátai RMDSZ közreműködésével a helyi oktatási intézményeket is bevonták egy korábban elindított, jól működő kezdeményezésbe. A Mississippi Szőnyegmosó vállalta, hogy karitatív módon kimossa, fertőtleníti és megszárítja az S. Illyés Lajos Általános Iskolához tartozó óvodák szőnyegeit.

Narrációk alá tedd be ezt a zenét – DancingPants – de úgy hogy jól hallatszódjon a narráció, csak legyen egy jó hangulata. – s minél szebben próbáld levágóképezni és megvágni, Öcsi külön kérése.A szokásos vakációs takarítás mellett a járvány helyzet miatt is szükség volt a szőnyegek fertőtlenítésére.

Hét óvodai csoport és három elemi osztály örülhet a friss, illatos és tiszta szőnyeg élményének majd a tanintézmények megnyitásakor. A szőnyegtisztító vállalat már korábban is bonyolított le hasonló akciót, Szováta egy újabb helyszín volt.

A tiszta és fertőtlenített szőnyegeket május 14-én, azaz tegnap hozták vissza a tanintézményekbe, elsőként a 2-es számú majd a 3-as számú óvodánál pakolták le a közel húsz darab szőnyeget.

Írta: Laura Siklódi