menu Főoldal
Hírek

Átadták az élelmiszercsomagokat

Laura Siklódi | 2020-05-29

Egy Hargita, Maros és Kovászna megyéket érintő kezdeményezés részeként a Gyulafehérvári Caritas Szováta Város Önkormányzatának partnerségében öt szovátai személynek jutatott jó minőségi, többnyire tartós élelmiszereket tartalmazó csomagot a napokban. A juttatásban részesültek hálásan fogadták a felajánlásokat.

A Gyulafehérvári Caritas többször bebizonyította már, hogy kezdeményezési nemcsupán példaértékűek, hanem nélkülözhetetlenek is, ugyanis mindig ott segítenek, ahol a legnagyobb szükség van a támogatásra. Legutóbb egy három megyét érintő akció során élelmiszercsomagokat osztottak ki. Mint kiderült, Szovátán öt személy részesült közel 50 euró értékű jó minőségű, többnyire tartós élelmiszereket tartalmazó küldeménnyel.

Az önkormányzat szociális osztályán dolgozó munkatárs hozzátette, jól jártak azok, akik részesültek a támogatásban, ugyanis a csomagok akár több hónapra elegendő élelmiszereket tartalmaznak.

Az élelmiszercsomagokat még a hét elején juttatták el a kiválasztott személyeknek. Hegyi Noémi azt is elmondta, pozitív visszajelzéseket kaptak a kezdeményezés kapcsán.

 

Írta: Laura Siklódi