A Sóvidék Televízió hírei
Sóvidék Televízió

Sóvidék Televízió

Aliquam erat volutpat. Proin euismod laoreet feugiat. In pharetra nulla ut ipsum sodales non tempus quam condimentum. Duis consequat sollicitudin sapien, sit amet ultricies est elementum ac. Aliquam erat volutpat. Phasellus in mollis augue.

Webhely URL:: http://www.youjoomla.com

Szabadtéri programok a Petőfi Parkban

2017. június 23., péntek 10:40
 
A tavalyi évhez hasonlóan idén nyáron is szabadtéri kulturális és szórakoztató programoknak ad helyet a fürdőtelep Petőfi Parkja, a szovátai önkormányzatnak köszönhetően. Erre a célra még egy színpadot is vásároltak.

Élet és Tér Atyhában

2017. június 23., péntek 10:37

Június 24-én, szombaton az atyhai Kakasülő Galériában Élet/Tér címmel nyitják meg a negyedik képzőművészeti kiállítást és felavatják az új kiállítótért. A déli 12 órakor kezdődő kiállítást Szücs György művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria főigazgató-helyettese és Vinczeffy László festőművész nyitja meg. A vendégeket Korond község polgármestere, Katona Mihály köszönti.

Kisérettségi Parajdon

2017. június 23., péntek 10:34
 
Ma ért véget a nyolcadik osztályos diákok kisérettségi vizsgája. Hétfőn román nyelv és irodalomból, szerdán matematikából, ma pedig magyar nyelv is irodalomból mérettettek meg a tanulók. Parajdon zökkenőmentesen zajlott az abszolváló, az intézmény igazgatója teljesíthetőnek ítélte meg az kisérettségi tételeit.

Nem kell már sokat várni az aszfaltozásra

2017. június 23., péntek 10:31


Idén három utcát aszfaltoz le Szováta önkormányzata: a Csendes, a Templom, valamint a Hársfa utcát. Az érintett utcákban javában zajlanak az előkészületek. A májusban elkezdődött munkálatok előrehaladást mutatnak és az aszfaltozásra sem kell már sokat várni.

Csak lovak voltak az állatvásárban

2017. június 22., csütörtök 11:34


Ugyan csak szigorú szabályok mellett lehet állatvásárt szervezni, de a többéves hagyomány miatt a gazdák szervezés nélkül is évente négy vásárba látogatnak el Makfalván. A nyári vásárt ma, június 21-én tartották meg a makfalvi vásártéren. Az ellenőrzések miatt, csak a lovat tartó gazdák vitték ki haszonállataikat a vásárba.

Nincs több kátyú Parajdon

2017. június 22., csütörtök 11:31

Már nincs ok panaszra Parajd községben, ami a községközponton áthaladó országutat illeti. A gépjárművezetőknek nem kell többet kerülgetni a nagyobbnál-nagyobb kátyúkat, ugyan is ezeket már befedték és még egy aszfaltréteget is lefektettek.

Kereső