A Sóvidék Televízió hírei
Sóvidék Televízió

Sóvidék Televízió

Aliquam erat volutpat. Proin euismod laoreet feugiat. In pharetra nulla ut ipsum sodales non tempus quam condimentum. Duis consequat sollicitudin sapien, sit amet ultricies est elementum ac. Aliquam erat volutpat. Phasellus in mollis augue.

Webhely URL:: http://www.youjoomla.com

Hétvégén Forgatag

2017. augusztus 18., péntek 12:27

Holnap, augusztus 18-án kezdődik az 5. Vásárhelyi Forgatag, amely idén még színesebbnek, gazdagabbnak, változatosabbnak ígérkezik. A kilenc nap alatt kiszolgálják a kultúrára éhezőket, koncertek is várják a közönséget, különböző workshoppok lesznek, de még Sportnappal is bővül az idei Forgatag.

Augusztus 18.-a és 27.-e között szervezik meg az 5. Vásárhelyi Forgatagot. Idén egy héttel hamarabb kezdődik a rendezvény, viszont kilenc napos programkínálattal várják a látogatókat, újdonságok is lesznek.

Néptánctalálkozó Gyulakután

2017. augusztus 18., péntek 12:25

Augusztus 12-én első alkalommal szerveztek néptánctalálkozót a Gyulakutai Községi napok keretén belül. A hagyományőrző rendezvényen hét néptánccsoport lépett színpadra.

Tarthatatlan helyzet a szemetesek körül

2017. augusztus 18., péntek 12:24

Szovátán a lakónegyedek szemetesei körül gyakran sok szemét hever a földön, ami valószínűleg a kóbor kutyák vagy a guberálók közreműködésével kerül a földre. Most azonban nem csak ez a probléma, tudomásunk szerint a közüzemek járműve lerobbant, így a szemetet napok óta nem szállították el. A mai napra már olyannyira megteltek a kukák, hogy a lakósok már a szemetes mellé tették azt, amit amúgy beledobtak volt.

Vasárnap a találkozás jegyében

2017. augusztus 18., péntek 12:22

A 40. Korondi Fazekas Vásár második napja az újratalálkozás jegyében telt. Vasárnap tartották a fúvószenekarok tizedik találkozóját, és idén harmadik alkalommal gyűltek össze az önkéntes tűzoltó alakulatok. Mindemellett az ünnepségen Korond község Önkormányzata 10 testvértelepülésének mintegy 60 fős küldöttét fogadta.

Újabb mozgalmas hétvége a fürdőtelepen

2017. augusztus 17., csütörtök 16:09

Már sok nyári hétvégén túl vagyunk, de a szovátai önkormányzatnak és a szovátai Turisztikai Információs Központnak még mindig sikerül változatos és tartalmas programokat összeállítani a helyiek és a turisták számára. Ezúttal sem bánták meg azok, akik esténként a Petőfi parkban töltötték szabadidejüket.

Jubileumi Szárhegyi Napok

2017. augusztus 17., csütörtök 16:05

Gyergyószárhegy Község Polgármesteri Hivatala és Helyi Tanácsa idén augusztus 11. és 15. között szervezte meg a községi napokat. A 20. alkalommal megtartott falunapokon többek között fellépet a Kavészünet zenekar és a Balkan Fanatik is. Idén visszatértünk a mennyiségről a minőségre – fejtette ki a polgármester.

Kereső