A Sóvidék Televízió hírei

Szoros mérkőzés után maradt alul Kibéd

2017. szeptember 19., kedd 15:29

A Maros megyei labdarúgó bajnokság hatodik ligájának második fordulójában Kibéd hazai pályán fogadta tegnap Jedd csapatát. A szoros mérkőzést követően egy gólos különbséggel a vendégcsapat bizonyult jobbnak.

Mulatoztak Torboszlóban

2017. szeptember 19., kedd 15:25

A szüret előtt, Torboszlóban is megszervezték a helyi fiatalok a szüreti mulatságot. Négy pár hónapok óta gyakorolt, hogy szeptember 16-án bálozni hívhassa a faluban és a környező településeken élőket.

A 40 éveseket ünnepelték Korondon

2017. szeptember 19., kedd 15:18

Szeptember 16-án tartották a 40 évesek kortárstalálkozóját Korondon. Az ünnepség szombaton reggel a régi kultúrotthonban kezdődött, 11 órakor a római katolikus templomban szentmisével folytatódott, majd a helyi unitárius templomba vonultak át az ünnepeltek. Stábunk kamerái a hálaadó istentiszteleten forogtak.

Szeptember 16-án, szombaton búcsút tartottak Szovátán a Kálvárián lévő kápolnánál, Szent Kereszt Felmagasztalásának Ünnepe alkalmából. Az ünnepségen Köllő Tibor plébános és Both László segédlelkész mondott szentbeszédet.

Keresik a legszebb magyar dalt

2017. szeptember 19., kedd 14:47

Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete harmadik alkalommal hirdeti meg Legszebb Erdélyi Magyar Dal című pályázatát az erdélyi zenekarok számára. A két legfontosabb kritérium az, hogy a dal magyar nyelvű és saját szerzésű legyen. Jelentkezni szeptember 30-áig lehet.

Küküllő és Patak mentiek találkoznak

2017. szeptember 19., kedd 14:46

A Szovátai Református Egyházközség Presbitériuma szeptember 17-én, vasárnap találkozóra hívja a Küküllő és Patak menti híveket és lelkészeket.

Kereső